1 oz Queen's Beasts Goldmünze 2017 | Der Griffin - Halbinselkap

Neuer Artikel

Specificatie


Fijn gewicht: 31.1035g (1 troy ounce)

Diameter: 32,69 mm

Fijnheid: 999,9

Karaat: 24ct

Mehr Infos

$2,928.00

-4%

$3,050.00

$2,928.00 pro 1 OZ

Mehr Infos

Koop 2017 1 oz Queen's Beasts gouden munten van de Royal British Mint

Een van de meest langverwachte uitgaven voor edelmetaal door de Britse Royal Mint, en het tweede muntontwerp in de Queen's beast-serie, deze uitgave van 1 troy ounce 2017 is voorzien van de mythische Griffin.

De Queen's Beast-muntencollectie zal 10 afzonderlijke ontwerpen tonen, één voor elk van de beesten die Westminster Abbey sierden tijdens de kroning van koningin Elizabeth II in 1953. Dit Griffin-ontwerp is verkrijgbaar als 1 oz gouden munten en 2 oz zilveren munten munt variant.

De ontwerpen van Jody Clark zijn altijd gewaardeerd om hun detailniveau en elegantie en zijn indrukwekkende ontwerpwerk op deze munten is een bewijs van zijn talent.
Het tweede ontwerp in de Queen's Beasts-serie is geïnspireerd op het honderden jaren durende koninklijke wapenschild. De achtergrond van deze les komt van de kroning van Hare Majesteit de Koningin. Hare Majesteit beschermde het Queen Beast, tien heraldische dieren gemaakt door James Woodford RA voor haar kroning.

Elke munt vertegenwoordigt een van de beesten van de koningin, herontdekt door Jody Clark, muntontwerper van Royal Mint. Jody creëerde ook het definitieve definitieve muntportret van de koningin in Britse munten. Zijn gewaagde versie van The Lion of England werd voor het eerst gepubliceerd, gevolgd door Griffin in verband met Edward III. Dit is de tweede in een serie van 10 ontwerpen.

Kernpunt:


Geslagen volgens edelmetaalnormen

Elke munt bevat één 999,9 fijngouden (24 karaats) troy ounce.

Tweede in een serie van elk 10 ontwerpen om het beest van de koningin te vieren

koningin beest gouden munt 1/4

koningin's beest gouden munten te koop

koningin's beest gouden munten

1 oz gouden koninginnenbeest

10 oz zilveren koningin beest completer

queen's beast munten releasedatums

koningin's beesten completer munt

gouden standaard 2020 1/4 oz gouden edelmetaalmunt